Friday06.11 Saturday07.11 Sunday08.11 Monday09.11 Tuesday10.11 Wednesday11.11 Thursday12.11
CIRCUIT / STRENGTH Lee 06:30 45 mins
TRX / BURN Paddy 06:45 45 mins
POWER YOGA Jess 07:00 45 mins
CYCLE Jade 07:15 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Lee 07:30 45 mins
TRX / BURN Paddy 07:45 45 mins
POWER YOGA Jess 08:00 45 mins
CYCLE Helen 08:15 45 mins
TRX / BURN Ria 09:15 45 mins
CYCLE Helen 09:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Paddy 09:30 45 mins
SCULPT/BANDS Jade 09:30 45 mins
SCULPT/BANDS Jade 10:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Paddy 10:30 45 mins
CYCLE Carl 10:30 45 mins
POWER YOGA Lauren 12:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Carl 12:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Ria 16:00 45 mins
CYCLE Milli 17:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Ria 18:00 45 mins
CYCLE Georgia H 18:30 45 mins
 
ROW / TRAIN India 08:00 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Ben C 08:00 45 mins
CYCLE Milli 08:15 45 mins
POWER YOGA Minnie 08:45 45 mins
ROW / TRAIN India 09:00 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Ben C 09:00 45 mins
CYCLE Kirby 09:15 45 mins
STRETCH Minnie 09:45 45 mins
ROW / TRAIN India 10:00 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Anna 10:00 45 mins
CYCLE Louenna 10:15 45 mins
POWER YOGA Lauren 10:45 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Anna 11:00 45 mins
TRX / BURN Stephanie 11:15 45 mins
CYCLE Louenna 11:15 45 mins
STRETCH Lauren 11:45 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Anna 12:00 45 mins
TRX / BURN Stephanie 12:15 45 mins
CYCLE Jade 12:15 45 mins
CYCLE Vnisha 15:00 45 mins
MAT PILATES Linda 15:00 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Joseph 15:00 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Joseph 16:00 45 mins
MAT PILATES Linda 16:00 45 mins
 
TRX / BURN Ria 09:00 45 mins
MAT PILATES Shannon 09:00 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Paddy 09:00 45 mins
CYCLE George 09:15 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Paddy 10:00 45 mins
TRX / BURN Ria 10:00 45 mins
MAT PILATES Shannon 10:00 45 mins
CYCLE India 10:15 45 mins
POWER YOGA Scarlett 11:00 45 mins
ROW / SWEAT Anna 11:00 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Ben 11:00 45 mins
CYCLE India 11:15 45 mins
ROW / SWEAT Anna 12:00 45 mins
STRETCH Scarlett 12:00 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Ben 12:00 45 mins
CYCLE Vnisha 12:15 45 mins
POWER YOGA Scarlett 13:00 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Ellie L 15:00 45 mins
POWER YOGA Lauren 16:00 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Ellie L 16:00 45 mins
YIN YOGA Lauren 17:00 45 mins
 
CIRCUIT / SWEAT Ben C 06:30 45 mins
ROW / STRENGTH Ellie 06:45 45 mins
POWER YOGA Jess 07:00 45 mins
CYCLE Jade 07:15 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Ben C 07:30 45 mins
ROW / STRENGTH Ellie 07:45 45 mins
POWER YOGA Jess 08:00 45 mins
CYCLE Jade 08:15 45 mins
SCULPT/BANDS Ellie 09:15 45 mins
POWER YOGA Jamie McD 09:30 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Paddy 09:30 45 mins
CYCLE Kirby 09:30 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Paddy 10:30 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Carl 12:30 45 mins
SCULPT/BANDS Ellie 12:30 45 mins
CYCLE Elliot 12:30 45 mins
TRX / BURN Ria 16:00 45 mins
POWER YOGA Issi 16:00 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Joseph 16:00 45 mins
CYCLE George 17:30 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Joseph 17:30 45 mins
POWER YOGA Issi 17:30 45 mins
TRX / BURN Ria 18:00 45 mins
POWER YOGA Emily 18:30 45 mins
CYCLE Heloise 18:30 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Ben 18:30 45 mins
TRX / BURN Ria 19:00 45 mins
CYCLE Helen 19:30 45 mins
STRETCH Emily 19:30 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Ben 19:30 45 mins
 
CYCLE India 06:15 45 mins
TRX / BURN Kirby 06:45 45 mins
MAT PILATES Linda 07:00 45 mins
CYCLE India 07:15 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Paddy 07:30 45 mins
TRX / BURN Kirby 07:45 45 mins
MAT PILATES Linda 08:00 45 mins
CYCLE Anya 08:15 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Paddy 08:30 45 mins
TRX / BURN Ria 09:15 45 mins
CYCLE Kirby 09:30 45 mins
POWER YOGA Rebecca Y 09:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Emily 09:30 45 mins
POWER YOGA Emily 10:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Joe 11:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Joe 12:30 45 mins
STRETCH Emily 12:30 45 mins
CYCLE Carl 12:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Joe 17:30 45 mins
STRETCH Lauren 17:30 45 mins
CYCLE Paris 17:30 45 mins
ROW / SWEAT Alfie 18:00 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Joe 18:30 45 mins
CYCLE Kirby 18:30 45 mins
POWER YOGA Lauren 18:30 45 mins
ROW / SWEAT Alfie 19:00 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Joseph 19:30 45 mins
POWER YOGA Lauren 19:30 45 mins
CYCLE George 19:30 45 mins
 
CIRCUIT / STRENGTH Paddy 06:30 45 mins
ROW / TRAIN Ria 06:45 45 mins
POWER YOGA Issi 07:00 45 mins
CYCLE Heloise 07:15 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Paddy 07:30 45 mins
ROW / TRAIN Ria 07:45 45 mins
POWER YOGA Issi 08:00 45 mins
CYCLE Jade 08:15 45 mins
TRX / BURN Ria 09:15 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Alfie 09:30 45 mins
CYCLE Jade 09:30 45 mins
MAT PILATES Kristen 10:00 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Alfie 10:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Claire 12:30 45 mins
POWER YOGA Jess 12:30 45 mins
CYCLE Carl 12:30 45 mins
POWER YOGA Jess 16:00 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Claire 16:00 45 mins
CYCLE Anya 17:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Alfie 17:30 45 mins
POWER YOGA Rebecca 17:30 45 mins
TRX / BURN Gok 18:00 45 mins
CYCLE Ellie 18:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Alfie 18:30 45 mins
POWER YOGA Belinda 18:30 45 mins
TRX / BURN Gok 19:00 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Alfie 19:30 45 mins
STRETCH Belinda 19:30 45 mins
CYCLE Georgia H 19:30 45 mins
 
TRX / BURN Ria 06:45 45 mins
POWER YOGA Matt P 07:00 45 mins
CYCLE Louenna 07:15 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Dominic 07:30 45 mins
TRX / BURN Ria 07:45 45 mins
POWER YOGA Matt P 08:00 45 mins
CYCLE Louenna 08:15 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Dominic 08:30 45 mins
TRX / BURN Dominic 09:15 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Alfie 09:30 45 mins
CYCLE Jade 09:30 45 mins
POWER YOGA Minnie 09:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Alfie 11:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Alfie 12:30 45 mins
CYCLE Ellie 12:30 45 mins
POWER YOGA Jess 12:30 45 mins
MAT PILATES Emily L 17:00 45 mins
CYCLE George 17:30 45 mins
MAT PILATES Emily L 18:00 45 mins
ROW / STRENGTH Anna 18:00 45 mins
CYCLE Vnisha 18:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Ria 18:30 45 mins
ROW / STRENGTH Anna 19:00 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Ria 19:30 45 mins