Wednesday26.02 Thursday27.02 Friday28.02 Saturday29.02 Sunday01.03 Monday02.03 Tuesday03.03
CIRCUIT / STRENGTH Christie 06:30 45mins
POWER YOGA Minnie 06:30 55 min
CYCLE Ellie 07:15 45 min
CIRCUIT / STRENGTH Christie 07:30 45mins
POWER YOGA Minnie 07:30 55 min
CYCLE Ellie 08:30 45 min
CIRCUIT / STRENGTH Christie 09:30 45mins
CYCLE India 09:30 45 min
MAT PILATES Sabrina 09:30 55 min
CIRCUIT / STRENGTH Paddy 12:30 45mins
TRX / BURN Roo 12:30 45 min
CIRCUIT / STRENGTH Courtney 17:30 45mins
TRX / BURN Emma R 18:15 45 min
CYCLE Tara 18:30 45 min
CIRCUIT / STRENGTH Courtney 18:30 45mins
TRX / BURN Emma R 19:15 45 min
CIRCUIT / STRENGTH Courtney 19:30 45mins
CYCLE Shara 19:30 45 min
 
CIRCUIT / TRAIN Joe 06:30 45mins
TRX / BURN Paddy 06:30 45 min
CYCLE Sal 07:15 45 min
CIRCUIT / TRAIN Joe 07:30 45mins
TRX / BURN Paddy 07:30 45 min
CIRCUIT / TRAIN Chloe 08:30 45mins
CIRCUIT / TRAIN Chloe 09:30 45mins
CYCLE India 09:30 45 min
TRX / BURN Joe 09:30 45 min
TRX / BURN Joe 10:30 45 min
CIRCUIT / TRAIN Joe 12:30 45mins
CYCLE Keeley 12:30 45 min
MAT PILATES Emily L 12:30 55 min
ROW / STRENGTH Emma R 18:15 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Ben 18:30 45mins
CYCLE Keeley 18:30 45 min
ROW / STRENGTH Emma R 19:15 45 mins
 
CIRCUIT / STRENGTH Chloe 06:30 45mins
CYCLE Kirby 07:15 45 min
CIRCUIT / STRENGTH Chloe 07:30 45mins
ROW / TRAIN Heloise 07:30 45 mins
CIRCUIT / STRENGTH Chloe 09:30 45mins
MAT PILATES Annabel 09:30 55 min
CIRCUIT / STRENGTH Courtney 12:30 45mins
TRX / BURN Christie 12:30 45 min
CIRCUIT / STRENGTH Lucy C 16:00 45mins
POWER YOGA Jess 17:30 55 min
CIRCUIT / STRENGTH Lucy C 18:00 45mins
YIN YOGA Jess 18:30 55 mins
CYCLE Vnisha 18:30 45 min
 
CIRCUIT / SWEAT Emma R 09:00 45mins
ROW / TRAIN Paddy 09:00 45 mins
CYCLE Helen 09:15 45 min
CIRCUIT / SWEAT Emma R 10:00 45mins
ROW / TRAIN Paddy 10:00 45 mins
CYCLE Helen 10:15 45 min
CIRCUIT / SWEAT Emma R 11:00 45mins
STRETCH + MOBILITY Anna S 11:15 45 min
CYCLE Ellie 11:15 45 min
POWER YOGA Anna S 12:15 55 min
CYCLE Georgia 15:00 45 min
CIRCUIT / SWEAT Ben 16:00 45mins
 
CIRCUIT / TRAIN Jade 09:00 45mins
TRX / BURN Emily D 09:00 45 min
CYCLE Sal 09:15 45 min
CIRCUIT / TRAIN Jade 10:00 45mins
TRX / BURN Emily D 10:00 45 min
CYCLE Sal 10:15 45 min
CIRCUIT / TRAIN Jade 11:00 45mins
CYCLE India 11:15 45 min
MAT PILATES Annabel 11:15 55 min
CIRCUIT / TRAIN Emily D 12:00 45mins
MAT PILATES Annabel 12:15 55 min
POWER YOGA Anna S 15:00 55 min
YIN YOGA Anna S 16:00 55 mins
CIRCUIT / TRAIN Ria 16:00 45mins
 
CIRCUIT / SWEAT Lee 06:30 45mins
TRX / BURN Christie 06:30 45 min
CYCLE Jade 07:15 45 min
CIRCUIT / SWEAT Lee 07:30 45mins
CYCLE Jade 08:30 45 min
TRX / BURN Christie 08:30 45 min
CIRCUIT / SWEAT Lee 09:30 45mins
CYCLE Shara 09:30 45 min
TRX / BURN Christie 09:30 45 min
TRX / BURN Christie 10:30 45 min
MAT PILATES Emily L 11:30 55 min
CIRCUIT / SWEAT Lee 12:30 45mins
MAT PILATES Emily L 12:30 55 min
CIRCUIT / SWEAT Courtney 17:30 45mins
ROW / STRENGTH Chloe 18:15 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Courtney 18:30 45mins
CYCLE Ellie 18:30 45 min
ROW / STRENGTH Chloe 19:15 45 mins
CIRCUIT / SWEAT Courtney 19:30 45mins
CYCLE Anya 19:30 45 min
 
CYCLE Shara 06:15 45 min
ROW / SWEAT Heloise 06:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Courtney 06:30 45mins
CYCLE Shara 07:15 45 min
ROW / SWEAT Heloise 07:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Courtney 07:30 45mins
CYCLE Tara 09:30 45 min
ROW / SWEAT Heloise 09:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Courtney 09:30 45mins
TRX / SCULPT Jade 10:30 45 mins
TRX / SCULPT Jade 12:30 45 mins
CIRCUIT / TRAIN Joe 12:30 45mins
CYCLE Keeley 12:30 45 min
MAT PILATES Emily L 17:15 55 min
POWER YOGA James 18:15 55 min
CIRCUIT / TRAIN Jade 18:30 45mins
CYCLE Keeley 18:30 45 min
STRETCH + MOBILITY James 19:15 45 min
CIRCUIT / TRAIN Jade 19:30 45mins